Ugens App #4 – Selfcontrol

Ugens App #4 – Selfcontrol

Måske kender du allerede app’en Selfcontrol, for den er nemlig ikke specielt ny i App Store på din Mac. ikke desto mindre er den helst fantastisk, hvis man som jeg har sværere og sværere ved at holde koncentrationen fikseret på én opgave af gangen (medmindre den opgave gå i retningen af Facebook, World of Warcraft

Måske kender du allerede app’en Selfcontrol, for den er nemlig ikke specielt ny i App Store på din Mac. ikke desto mindre er den helst fantastisk, hvis man som jeg har sværere og sværere ved at holde koncentrationen fikseret på én opgave af gangen (medmindre den opgave gå i retningen af Facebook, World of Warcraft eller andre mindre relevante overspringshandlinger foran skærmen).

Selfcontrol giver dig følelsen af at have en rygrad – ved simpelthen at lukke ned for adgangen til dine yndlings overspringssider, som du selv definerer. Du kan så bestemme hvor lang tid Selfcontrol skal nægte dig adgang til disse sites, og når du først har trykket godkend, så er der ingen vej tilbage. Du må vente til tiden er gået, og så kan man jo ligeså godt få noget for hånden i mellemtiden (og nej du må ikke tjekke Facebook på din smartphone i stedet – nice tried!!)

Hvis du however GERNE tager imod tips til overspringshandlinger får du lige mine top 4 websites med masser af den slags:

Du kan hente Selfcontrol lige her.

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Kræn Bech-Petersen
  18. april 2012, 20:33

  Nope. Den findes ikke i Mac App Store – hverken i den danske eller amerikanske. Til gengæld kan programmet hentes her: http://visitsteve.com/made/selfcontrol/

  REPLY
 • Maria Garde
  18. april 2012, 20:39

  Tak Kræn:) Jeg mener bare, at jeg hentede den i App Store for et års tid siden – har den aldrig været i App Store?
  Jeg retter det til med det samme – tak fordi du var hurtig dér!

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: