Illustrator på arbejde på Startup Weekend i Århus

Illustrator på arbejde på Startup Weekend i Århus

Vi er stadig til Startup Weekend i Aarhus. og det er ikke fordi Study2Business, skal have ekstra omtale eller fordi de skal forkæles. Men vi fangede en rigtig dygtig illustrator Michael Krogh, fra Study2Business, der var i fuld gang med at lave en illustration, der senere skulle bruges i præsentationen. Vi optog en video og

Vi er stadig til Startup Weekend i Aarhus. og det er ikke fordi Study2Business, skal have ekstra omtale eller fordi de skal forkæles. Men vi fangede en rigtig dygtig illustrator Michael Krogh, fra Study2Business, der var i fuld gang med at lave en illustration, der senere skulle bruges i præsentationen.

Vi optog en video og lavede en fastforward version af det, se en dygtig Whiteboard illustrator gå amok!

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: