Startup Weekend – Interview med Partytracker

Startup Weekend – Interview med Partytracker

Du kender det, hvis du har været i byen og det er en af de ture hvor du virkelig har kigget dybt i flasken. Hvad gør man dagen efter, hvor man ikke kan huske andet end glimt, du bruger Partytracker. Trendsonline.dk tog en snak med idémanden bag Partytracker Rasmus Severinsen. Det er et kort indblik

Du kender det, hvis du har været i byen og det er en af de ture hvor du virkelig har kigget dybt i flasken. Hvad gør man dagen efter, hvor man ikke kan huske andet end glimt, du bruger Partytracker. Trendsonline.dk tog en snak med idémanden bag Partytracker Rasmus Severinsen.

Det er et kort indblik i idéen bag Partytracker og hvorfor Rasmus tog til Startup Weekend i Aarhus.

Interview med Rasmus Severinsen – 7 min.

3 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

3 Comments

 • […] Interview med PartyTracker (Mød Rasmus og hør om hans oplevelser til Startup Weekend, og hans idé som hjælper folk og fæ […]

  REPLY
 • Jesper Christiansen
  30. april 2012, 22:35

  Jeg synes det er et ret sjovt koncept, men jeg tvivler lidt på om det er muligt at finde en god forretningsmodel. Hvordan er det meningen at Partytracker skal tjene alle de mønter det vil koste at få kodet, markedsført og driftet konceptet?

  REPLY
  • Daniel Laursen@Jesper Christiansen
   1. maj 2012, 08:08

   Hej Jesper
   Tak for kommentaren, da vi snakkede med Rasmus team efterfølgende, var der snak om de ville lave special aftaler med barer etc i nærmiljøet, når man så checkede ind så fik man rabatter (ja, endnu en Groupon klon) Jeg tror ikke det er den rigtige model, men synes konceptet er sjovt og de kom faktisk ret langt på en weekend, så vi krydser fingre for de kan tage den det næste skridt. Hvis de får brugere og traction, så skal de nok finde penge.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder – Trendsonline.dk

   REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: