Startup Weekend – Interview med Ugift.me

Startup Weekend – Interview med Ugift.me

Et tweet til Tredsonline.dk og få minutter efter var et interview sat i stand med Yana Vlatchkova, der er idépigen bag Ugift.me. Vi fangede muligheden og tog en snak med Yana før final pitches, omkring hendes forventninger til weekenden og selvfølgelig omkring hendes idé og holdet der havde arbejdet på idéen. Dette er et kort

Et tweet til Tredsonline.dk og få minutter efter var et interview sat i stand med Yana Vlatchkova, der er idépigen bag Ugift.me. Vi fangede muligheden og tog en snak med Yana før final pitches, omkring hendes forventninger til weekenden og selvfølgelig omkring hendes idé og holdet der havde arbejdet på idéen.

Dette er et kort interview, men giver et billede bag om Startup Weekend og et af holdene, og Ugift.me der var så dygtige at vinde dette Startup Weekends bedste pitch. Lyt med i dette korte podcast med Yana Vlatchkova fra Ugift.me

Interview med Yana Vlatchkova – Ugift.me – 6 min.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: