Hvad kan vi egentlig bruge Pinterest til?

Hvad kan vi egentlig bruge Pinterest til?

Alle snakker om Pinterest, som det hurtigst voksende sociale netværk i øjeblikket, og rigtig mange har allerede set Pinterest, som en mulighed for at udbrede budskabet om produkter og brand. Men hvordan kan man egentlig gøre det? Og hvem kan man ramme på Pinterest? Vi har fundet denne video, der giver et hurtigt crash course

Alle snakker om Pinterest, som det hurtigst voksende sociale netværk i øjeblikket, og rigtig mange har allerede set Pinterest, som en mulighed for at udbrede budskabet om produkter og brand. Men hvordan kan man egentlig gøre det? Og hvem kan man ramme på Pinterest? Vi har fundet denne video, der giver et hurtigt crash course i Pinterest for virksomheder. Der er desuden også et par eksempler på virksomheder, som Etsy og Whole Foods, der har stor succes med at bruge denne nye platform at skabe trafik til deres egne hjemmsider. Forward denne video til marketing afdelingen i din virksomhed – det vil helt sikkert give nogle svar på, om Pinterest kan være en kanal for jer.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: