Podcast # 80 – Interview med Søren Halskov Nissen – Click A Taxi

Podcast # 80 – Interview med Søren Halskov Nissen – Click A Taxi

Den danske startup Click A Taxi har ambitioner om at blive verdens største taxibestillingsplatform på meget kort tid. Med en agressiv udrulningsstrategi skal taxi-app’en fungerer i hele Norden, Vesteuropa og USA i 2012 – og senere følger Sydafrika, Østeuropa, Asien og Australien. CEO og stifter af Click A Taxi – Søren Halskov Nissen – er

Den danske startup Click A Taxi har ambitioner om at blive verdens største taxibestillingsplatform på meget kort tid. Med en agressiv udrulningsstrategi skal taxi-app’en fungerer i hele Norden, Vesteuropa og USA i 2012 – og senere følger Sydafrika, Østeuropa, Asien og Australien.

CEO og stifter af Click A Taxi – Søren Halskov Nissen – er i år blevet udnævnt af Berlingske Business til at være en af de 100 store talenter med potentiale til at blive fremtidens stjerner i dansk erhvervsliv. Og her på trendsonline.dk har du nu muligheden for at få et sjældent indblik i hvordan den spændende iværksætter tænker og hvordan han med sit team vil erobre verdensmarkedet med Click A Taxi.

På smartphonen er Click A Taxi en ekstrem simpel app med kun få funktioner. Men når man kigger ned i motorrummet er det et imponerende og omfattende setup, hvor 12 medarbejdere i København og et internationalt callcenter i Rumænien sørger for at levere din taxi til tiden.

Idéen til app’en opstod, fordi Søren Halskov Nissen, som forretningsrejsende i hele verden, var afhængig af hurtig og nem taxi-booking, men han oplevede altid, at det var irriterende at skulle bruge tid på at finde nummeret på det lokale taxiselskab. Så derfor lavede han Click A Taxi. Tilsyneladende var han ikke den eneste med det behov idet over 60.000 nu har downloadet app’en.

Som det første medie har Trendsonline.dk fået æren af at lave et podcast-interview med Søren Halskov Nissen. Nicolai Danmark Johannesen (@nicolaij) mødte Søren i Click A Taxi’s ydmyge erhvervslokaler på Nørrebro i København, hvor vi fik lov til at kigge ind i motorrummet til en snak om strategier, forretningsmodeller, eksekvering, produktudvikling og PR-strategier. Hør bl.a. om:

– Hvordan får man ansat de dygtigste folk, når lønnen er lort og arbejdstimerne fordobles?
– Hvordan Click A Taxi håndterer pressestrategien, og hvordan det lykkes at få Lars Løkke Rasmussen til at kommentere på app’en ifm. et PR-stunt.
– Hvorfor Click A Taxi havde succes med at lancere app’en på et launch-party?
– Hvorfor man ikke skal være fedtet med ejerskabs-procenterne, når man leder efter co-founders?
– Hvad gør man, når de vigtigste samarbejdspartnere (taxiselskaberne) boycotter dig lige efter launch?
– Hvordan lancerer man en app med et minimalt marketingbudget?
– Hvilke fejl man ikke skal begå, når man skal søge kapital?

Lyt til dette interview, der er nummer to fra vores nye redaktør i København. Rigtig god fornøjelse.

Interview med Søren Halskov Nissen – Click A Taxi.

5 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

5 Comments

 • Michael Happel Olsen
  2. maj 2012, 13:22

  Super interview, gode spørgsmål. Det bliver spændende at følge Click A Taxi. Simpel og meget forståelig forretningsmodel med stort potentielt marked.

  REPLY
 • Nicolai Danmark Johannesen
  2. maj 2012, 13:42

  Tak for de pæne ord, Michael. Det er vi glade for at høre. Ja, det bliver spændende med Click A Taxi. De har et supercool team, så tror helt bestemt de kommer rigtig langt 🙂

  @nicolaij, kbh-redaktør

  REPLY
 • Thelle Kristensen
  5. maj 2012, 12:14

  Super fedt at høre! – Keep up the good work 🙂

  REPLY
 • […] virksomhed Click a Taxi som vores podcaster Nicolai Johannesen interviewede i forrige måned, interview med Click A Taxi, har en voldsom vækst. De har rigtig godt fat i mange markeder og er i dag nævnt på Wired som […]

  REPLY
 • […] Årets Væksteventyrer: Søren Halskov Nissen, Click A Taxi, hør vores interview med Click A Taxi […]

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: