Startup Weekend – Interview med Invest Locally

Startup Weekend – Interview med Invest Locally

Skolen er ødelagt, vejen er hullet og den lokale fodboldforening mangler bedre baner. Der er ingen penge i kommunekassen og alle projekterne er blevet udskudt igen. Hvorfor kan man ikke, på en nem måde investere i kommunale projekter, hvorfor ikke bruge crowdfunding til at løse dette problem. Dan Nielsen, der til daglig er direktør for

Skolen er ødelagt, vejen er hullet og den lokale fodboldforening mangler bedre baner. Der er ingen penge i kommunekassen og alle projekterne er blevet udskudt igen. Hvorfor kan man ikke, på en nem måde investere i kommunale projekter, hvorfor ikke bruge crowdfunding til at løse dette problem. Dan Nielsen, der til daglig er direktør for Gate to Create og studerende på CBS er manden der sammen med et mindre hold vil ændre på dette.

Trendsonline.dk tog en snak med idémanden bag Invest locally, som vi har tilladt os at døbe dem.

Interview med Dan Nielsen – 10 min.

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: