Startup Weekend – Interview med Nemmere NemID

Startup Weekend – Interview med Nemmere NemID

Man kan ikke ligefrem kalde NemID nemt, det er et stykke pap der bliver væk og var fra første dag forældet i udseende og funktionalitet. Dette er fokus for en af grupperne på Startup Weekend Finance, de vil lave en nemmere NemID, der er digitaliseret og søgbart. Trendsonline.dk tog en snak med idémanden bag Nemmere

Man kan ikke ligefrem kalde NemID nemt, det er et stykke pap der bliver væk og var fra første dag forældet i udseende og funktionalitet. Dette er fokus for en af grupperne på Startup Weekend Finance, de vil lave en nemmere NemID, der er digitaliseret og søgbart.

Trendsonline.dk tog en snak med idémanden bag Nemmere nem idé Ming:

Interview med Ming – 5 min.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: