Events om social entrepreneurship – H4C the HUB

Events om social entrepreneurship – H4C the HUB

En gruppe fra The Hub København har sammen med en række partnere taget hul på at organisere 3 måneder i den sociale innovations og entrepreneurships tegn med start fra d. 1. juni. De kalder det H4C the HUB og projektet indeholder arrangementer der sigter mod at hjælpe socialt innovative projekter i gang i København. I

En gruppe fra The Hub København har sammen med en række partnere taget hul på at organisere 3 måneder i den sociale innovations og entrepreneurships tegn med start fra d. 1. juni. De kalder det H4C the HUB og projektet indeholder arrangementer der sigter mod at hjælpe socialt innovative projekter i gang i København.

I samme anledning H4C valgt at åbne dørene for alle interesserede der ønsker at lære mere om social innovation ved at prøve kræfter med opstarts-processen omkring sociale projekter. Formattet består af diverse organiserede workshops, semi-DIY hackathons og professionelle præsentationer spredt ud over sommeren i The Hub Københavns fine nye lokaler.
Det hele går løs fra 1. juni med et arrangement med både pitching, mingling, musik og våde varer
Læs mere her: www.opencsr.com

 

 

 

 

 

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: