Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Anders Andersen

Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Anders Andersen

Næste interview vi fik i kassen til startupsteps fødselsdag var med Anders Andersen fra Runforest, der er en webshop der handler med løbeudstyr. Hør Anders historie om webshoppen og hvordan de prøver at positionere sig med et helt nyt offline tiltag. Kort podcast med Anders Andersen, 8 min. Relateret

Næste interview vi fik i kassen til startupsteps fødselsdag var med Anders Andersen fra Runforest, der er en webshop der handler med løbeudstyr. Hør Anders historie om webshoppen og hvordan de prøver at positionere sig med et helt nyt offline tiltag.

Kort podcast med Anders Andersen, 8 min.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: