Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Kristian Holte

Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Kristian Holte

De fleste der har været med til Startup Weekend kender til Kristian Holte, han er advokat for KLAR advokater og arbejder med startups. Han er selv startupper og elsker miljøet og forfatter til bogen “Praktisk internetjura for virksomheder“. Vi tog en kort snak med omkring advokatens rolle i en startup. Kort podcast med Kristian Holte,

De fleste der har været med til Startup Weekend kender til Kristian Holte, han er advokat for KLAR advokater og arbejder med startups. Han er selv startupper og elsker miljøet og forfatter til bogen “Praktisk internetjura for virksomheder“.

Vi tog en kort snak med omkring advokatens rolle i en startup.

Kort podcast med Kristian Holte, 7 min.

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: