Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Magnus Petersen-Paaske

Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Magnus Petersen-Paaske

Det sidste podcast vi fik med hjem fra Startupsteps 1. års fødselsdag, var fra en tidligere Startup Weekend deltager, der var med på holdet Walkappout tilbage i november sidste år i København. Magnus er selv igang med en lokalitets app og har desuden været en tur i USA på Startupbus. Kort podcast med Magnus Petersen-Paaske,

Det sidste podcast vi fik med hjem fra Startupsteps 1. års fødselsdag, var fra en tidligere Startup Weekend deltager, der var med på holdet Walkappout tilbage i november sidste år i København. Magnus er selv igang med en lokalitets app og har desuden været en tur i USA på Startupbus.

Kort podcast med Magnus Petersen-Paaske, 8 min.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: