Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Navid Ostadian-Binai

IMG_1033

I fredags var vi et smut forbi vores samarbejdspartner Startupsteps et års fødselsdag. De havde haft held til at forvandle et slidt kælderlokale til et indbydende og godt sted at holde en reception. Herefter var Champagnen lagt på køl og dørene var åbne til at modtage de første gæster.

Det var et rigtig godt arrangement, hvor der var godt humør, champagne, kendte mennesker fra startupscenen og selvfølgelig en række interviews til Trendsonline.dk. Efter en god omgang networking, så fik vi skudt en række interviews med fire personer der deltog til arrangementet.

Du kan høre det første med Navid fra Silicon Vikings nedenfor

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Skrevet af

Læs også

Top