Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Navid Ostadian-Binai

Startupsteps 1. års fødselsdag – Interview med Navid Ostadian-Binai

I fredags var vi et smut forbi vores samarbejdspartner Startupsteps et års fødselsdag. De havde haft held til at forvandle et slidt kælderlokale til et indbydende og godt sted at holde en reception. Herefter var Champagnen lagt på køl og dørene var åbne til at modtage de første gæster. Det var et rigtig godt arrangement,

I fredags var vi et smut forbi vores samarbejdspartner Startupsteps et års fødselsdag. De havde haft held til at forvandle et slidt kælderlokale til et indbydende og godt sted at holde en reception. Herefter var Champagnen lagt på køl og dørene var åbne til at modtage de første gæster.

Det var et rigtig godt arrangement, hvor der var godt humør, champagne, kendte mennesker fra startupscenen og selvfølgelig en række interviews til Trendsonline.dk. Efter en god omgang networking, så fik vi skudt en række interviews med fire personer der deltog til arrangementet.

Du kan høre det første med Navid fra Silicon Vikings nedenfor

Kort podcast med Navid Ostadian-Binai, 8 min.

 

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] On Jun1, 2012, Startupsteps celebrated its 1-year anniversary with the startup community in Copenhagen. The Danish online tech publication, TrendsOnline, was also there, and they interviewed a few people from various startups and organizations. The conversation I had with them can be heard in this podcast. […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: