Freeway køber sig ind i Findroommate.dk

Freeway køber sig ind i Findroommate.dk

Freeway med bl.a. Dating.dk, og Arto  i deres portefølje har købt sig ind i boligportalen Findroommate.dk, der hjælper unge med at finde nye værelseskammerater. Stadigt flere danskere vælger at få en værelseskammerat. Tendensen er så markant, at Freeway har valgt at købe sig ind i den sociale boligportal Findroommate.dk, der hjælper lejere og boligsøgende med

Freeway med bl.a. Dating.dk, og Arto  i deres portefølje har købt sig ind i boligportalen Findroommate.dk, der hjælper unge med at finde nye værelseskammerater.

Stadigt flere danskere vælger at få en værelseskammerat. Tendensen er så markant, at Freeway har valgt at købe sig ind i den sociale boligportal Findroommate.dk, der hjælper lejere og boligsøgende med at finde hinanden på nettet.
Direktør og medstifter af Findroommate.dk, Kristian Matthes, ser frem til det nye samarbejde med Freeway, der står bag nogle af Danmarks største internetportaler

– Partnerskabet med Freeway har helt klart styrket vores position. Freeway står bag nogle af Danmarks mest besøgte tjenester på nettet, og vi ser frem til at bruge deres erfaringer som et springbræt til at udvikle forretningen”, siger Kristian Matthes, der fik ideen til Findroommate.dk, fordi han selv havde svært ved at finde en værelseskammerat. Og hvad der i starten var et fritidsprojekt, der blev lavet sammen med sin partner, Savo Pekic, i 2008, har i dag udviklet sig til en hjemmeside med 12.000 potentielle værelseskammerater.

Logisk oprustning
Også hos Freeway er forventninger store. Freeway købte sig for fire år siden ind i Lejebolig.dk og medstifter Morten Wagner forklarer, at partnerskabet med Findroommate.dk markerer et naturligt skridt i Freeways indtog på boligmarkedet.

Findroommate.dk har på kort tid skabt flotte resultater og opbygget en sund og social boligforretning på nettet. Samtidig oplever vi stærkt stigende interesse for sociale boligsider på nettet, og derfor lå et partnerskab lige til højrebenet. Nu vil vi bygge videre på succesen, siger Morten Wagner og tilføjer, at han også ser internationalt potentiale i Freeway-koncernens nye medlem.

Trendsonline.dk har allerede aftalt et interview på plads med Kristian for at høre historien om Findroommate.dk. Hvis du har nogle spørgsmål til ham, så skriv dem endelig i kommentarfeltet nedenfor.

Update 5. juni:
Vi har rettet artiklen og fjernet Trendsales, som ikke ejes af Freeway mere.

6 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

6 Comments

 • Føns
  5. juni 2012, 20:05

  Spændende!

  Jeg har boet i Tyskland et par måneder og hernede er bofællesskaber ‘the shit’. En side som WG-Gesucht.de er umulig at komme uden om, hvis man vil have en bolig i Berlin f.eks.

  Bliver interessant at se, hvor langt Findroommate.dk kan komme.

  REPLY
  • Daniel Laursen@Føns
   5. juni 2012, 22:57

   Hej Kristoffer
   Tak for kommentaren. Vi er enige, det ser spændende ud med Findroommate.dk, og som du skriver, er det ikke kun i Danmark denne form for tjeneste har stor succes. Mon ikke Freeway har ramt rigtigt endnu engang. Det bliver interessant at følge.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder – Trendsonline.dk

   REPLY
 • Peter Sønderby
  5. juni 2012, 22:37

  Må lige tilføje at trendsales ikke længere er en del af vores portefølje da den blev solgt for 3cifret mio beløb til ricardo/QXL i 2010 🙂

  REPLY
  • Daniel Laursen@Peter Sønderby
   5. juni 2012, 22:45

   Hej Peter
   Det er rigtigt, det er en lille fehler fra vores side. Jeg retter til og tillykke med tilføjelsen til porteføljen.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder – Trendsonline.dk

   REPLY
 • […] Freeway køber sig ind i findroommate.dk (5. juni, 2012) […]

  REPLY
 • Tisha
  4. juni 2014, 22:55

  Thanks for your thshoutg. It’s helped me a lot.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: