Tre danske startups til Tech All Stars i London

Tre danske startups til Tech All Stars i London

Når nu vi ikke kan være så stolte over vores præstation i EM i fodbold i øjeblikket, så er det godt at danske tech startups gør det intet mindre end fantastisk ude i verdenen. Vi kan faktisk godt tillade os at være lidt stolte over at have tre danske virksomheder repræsenteret ved Tech All Stars

Når nu vi ikke kan være så stolte over vores præstation i EM i fodbold i øjeblikket, så er det godt at danske tech startups gør det intet mindre end fantastisk ude i verdenen.

Vi kan faktisk godt tillade os at være lidt stolte over at have tre danske virksomheder repræsenteret ved Tech All Stars Battle, som finder sted om et par dage i London.

De tre danske startups kender du måske allerede, men hvis ikke får du lige en hurtig gennemgang af dem her.

Conferize – Vi har omtalt drengene før her på Trendsonline – og vi gør det gerne igen. Conferize gør det lettere at deltage i konferencer verden over, så du ikke går glip af interessante emner du interesserer dig for. Hør mere om Conferize i vores interview med co-founder Martin Ferro-Thomsen.

Roozz – Dette er første gang vi næver Roozz, men bestemt ikke sidste. Roozz giver dig muligheden for at leje Windows-applikationer, så de ikke optager plads på din computer, men bliver i skyen! Smart!

Senseeye – Det lyder som magi, det som dette startup har gang i. Aktiver dine devices ved at KIGGE på dem – hva’ sir’ du så? Tjek demovideoerne på Senseeyes hjemmeside ud – det er genial og banebrydende interaktion.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: