Yammer melder ud

Yammer melder ud

I går skrev vi at Microsoft havde købt Yammer for 1.2 mia dollars med henvisning til Microsoft.com – i dag er det Yammer der melder ud. Med følgende mail fra Yammers CEO David Sacks gør Yammer alle deres kunder opmæksom på, at de nu er kunder hos Microsoft.              

I går skrev vi at Microsoft havde købt Yammer for 1.2 mia dollars med henvisning til Microsoft.com – i dag er det Yammer der melder ud. Med følgende mail fra Yammers CEO David Sacks gør Yammer alle deres kunder opmæksom på, at de nu er kunder hos Microsoft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: