Top 50 startups i Danmark – Hjælp os!

Top 50 startups i Danmark – Hjælp os!

Vi har fået den fantastiske opgave at lave en top 50 over startups i Denmark! Vi har selvfølgelig kendskab til en del – men vi har brug for din hjælp! I nedenstående form kan du skrive navnene (og evt. webadresserne) på de danske startups, som du synes er hottest i øjeblikket. Du behøver selvfølgelig ikke

Vi har fået den fantastiske opgave at lave en top 50 over startups i Denmark! Vi har selvfølgelig kendskab til en del – men vi har brug for din hjælp! I nedenstående form kan du skrive navnene (og evt. webadresserne) på de danske startups, som du synes er hottest i øjeblikket. Du behøver selvfølgelig ikke at skrive 50 navne (men hvis du kan er du AWESOME) – skriv blot nogle stykker. Om noget tid vil vi offentliggøre listen og lave en afstemning. Håber du vil hjælpe os! Og del gerne dette indlæg med dine venner. Mange tak!

 

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: