Hvem vil du se til TECH BBQ 2012

Hvem vil du se til TECH BBQ 2012

Som de fleste har set afholder Trendsonline til september super eventet Tech BBQ 2012. Idéen er at lave en tilbagevendende begivenhed, der samler verdens startup-elite i Danmark for en stund til en konference og årets fedeste grillfest. Lækkert ikk’!? Vi har allerede mange spændende ting på programmet, og vi glæder os meget til at kunne

Som de fleste har set afholder Trendsonline til september super eventet Tech BBQ 2012. Idéen er at lave en tilbagevendende begivenhed, der samler verdens startup-elite i Danmark for en stund til en konference og årets fedeste grillfest. Lækkert ikk’!?

Vi har allerede mange spændende ting på programmet, og vi glæder os meget til at kunne løfte sløret for de vilde planer i løbet af de kommende uger, men vi har også brug for din hjælp.

Vi vil meget gerne vide, hvilke iværksættere, VCs eller andet godtfolk der kan gøre Tech BBQ 2012 til noget DU ikke vil gå glip af – derfor håber vi at du har lyst til at sende dit bud gennem nedenstående form.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: