Podcast # 96 – Interview med Imran Rashid – Chatterbay.com og Videodoktor.dk

Podcast # 96 – Interview med Imran Rashid – Chatterbay.com og Videodoktor.dk

Vi kunne i går breake nyheden om at Chatterbay, for en tid, vil fokusere på www.videodoktor.dk for at få proof of concept på deres teknologi.  Det har nu lykkedes os, i konkurrence med Berlingske og TV2, at få lidt one-on-one tid med CEO Imran Rashid, for at høre helt præcist hvorfor det har taget så

Vi kunne i går breake nyheden om at Chatterbay, for en tid, vil fokusere på www.videodoktor.dk for at få proof of concept på deres teknologi. 

Det har nu lykkedes os, i konkurrence med Berlingske og TV2, at få lidt one-on-one tid med CEO Imran Rashid, for at høre helt præcist hvorfor det har taget så lang tid at komme til hvor de er nu, og hvorfor de helt præcist laver et nyt projekt, i sygesektoren, for at få proof of concept.

Podcast # 96 – Interview med CEO Chatterbay.com og Videodoktor.dk – Imran Rashid, 22 min.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] Imran Rashid, der står bag Videodoktor.dk og Chatterbay, er blandt de startups, der har benyttet sig af alternative betalingsmuligheder i et ydelseskøb. Fremfor at lægge en aftalt pris på bordet indgik han en aftale med et webbureau om en procentdel af ejerskabet i Chatterbay samt en pose penge på et fremtidigt tidspunkt. Det var en aftale, der måske nok kunne lyde spiselig, men da der kom gnidninger i samarbejdet, viste løsningen sig at være rigtig dyr for Imran Rashid, der endte med at måtte betale webbureauet ud af aftalen. […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: