Podcast # 98 – Interview med Jacob Knudsen – Lionpartner

Podcast # 98 – Interview med Jacob Knudsen – Lionpartner

Indien er meget mere end strømafbrydelser og kaos, det er et land der byder på muligheder og en mangfoldighed man skal lede længe efter. Hvis man kan lure hvordan man rammer det marked, har man rigtig mange muligheder og et kæmpe stort markedspotentiale. Hos Trendsonline.dk synes vi det er yderst relevant, at bringe den information

Indien er meget mere end strømafbrydelser og kaos, det er et land der byder på muligheder og en mangfoldighed man skal lede længe efter. Hvis man kan lure hvordan man rammer det marked, har man rigtig mange muligheder og et kæmpe stort markedspotentiale. Hos Trendsonline.dk synes vi det er yderst relevant, at bringe den information til Danmark og være med til at skabe et fundament, så vi også ser danske startup virksomheder der tør gå ind på det Indiske marked.

I dette podcast kan du høre en intro til Indien og vores mand i Indien Jacob Knudsen fra Lionpartner. Han vil løbende blogge på Trendsonline.dk og fortælle om alle de muligheder og udfordringer man kan stå med.

I dette podcast kan du bl.a. høre:

– Hvad Indien kan tilbyde danske startup virksomheder?
– Hvilke faldgrupper kan der være?
– Er der mange logistik udfordringer i Indien?
– Hvad er det hotteste i Indien?
– Hvordan er Indien som marked og som “udviklerland”?
– Hvilken ressourcer er gode at kende til?
– Hvordan er det Indiske økosystem?
og meget meget mere…

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 97 – Interview med Jacob Knudsen – Lion Partner, 28 min.

Ressourcer:
vccircle.com
yourstory.in

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

  • […] forklaret tidligere i en podcast, så sker der en masse blandt startups i […]

    REPLY
  • […] At indiske virksomheder ønsker at etablere samarbejder med danske (og europæiske) virksomheder, er for mig som sidder i Indien, ikke som sådan en overraskelse. Mange indiske virksomheder mangler kompetencer indenfor eksempelvis de områder hvor danskere er stærke – såsom design, brugervenlighed, innovative løsninger samt problemløsning. Trods det, at der findes millioner af ingeniører i Indien, så er holdningen langt henad vejen, at meget af den nye teknologi kommer fra Vesten. Jeg kommer ofte i kontakt med indiske virksomheder hvor teknologien ofte halter lidt og måske ikke er med på det nyeste, men dog skal også pointeres at der findes rigtig mange indiske virksomheder og startups, som er med på noderne. Hør evt mere om indiske startups i dette podcast. […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: