Breaking news: Everplaces vinder 100.000 euro i stor startup konkurrence

Breaking news: Everplaces vinder 100.000 euro i stor startup konkurrence

Danske Everplaces med Tine Thygesen bag roret er i dag blevet hædret ved QPrize der er en global konkurrence. Der konkurreres i otte regioner og i vest-og Østeuropa gik første præmien til danske Everplaces. Qualcomm Ventures har været på udkig efter super skarpe, energiske og ressourcestærke iværksættere og præcis disse værdier har passet perfekt til

Danske Everplaces med Tine Thygesen bag roret er i dag blevet hædret ved QPrize der er en global konkurrence. Der konkurreres i otte regioner og i vest-og Østeuropa gik første præmien til danske Everplaces. Qualcomm Ventures har været på udkig efter super skarpe, energiske og ressourcestærke iværksættere og præcis disse værdier har passet perfekt til Everplaces foundere og startup.

Foruden præmien på 100.000 euro, så ligger der også rigtig gode muligheder for at bruge dette momentum og skaffe kapital. De har nu fået en blåstempling og som Qualcomm Ventures skriver på deres hjemmeside, så har de sidste par års vindere fået serie a investering.

Hvis vi kender dem ret betyder det at champagnepropperne snart springer igen i Foundershouse, stort tillykke til alle i teamet.

Hvis du vil dele på Facebook, skal du bruge dette link: http://cast.li/3U. (Mark Surebukser er stadig sur på os og ser dette fremragende site som spam).

4 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

 • […] Winning the European competition will certainly help Everplace forward, both with more capital as well as the media attention the price gets. Read more at TrendsOnline, who was first with bringing the news. […]

  REPLY
 • […] vi fortælle om at Tine Thygesen og holdes bag Everplaces havde vundet €100.000, læs artiklen her. Og nu kan vi afsløre at champagne propper af den dyreste slags snart vil flyve igennem luften hos […]

  REPLY
 • […] Læs også: Everplaces vinder 100.000 euro i stor startup konkurrence […]

  REPLY
 • Aan
  17. februar 2016, 23:20

  Hej MaybrittKan forste5 din forvirring, det foodrlher sig se5ledes at jeg ved denne give away modtog mails fra et par stykker, som ikke forstod eller ikke f8nskede at skrive en kommentar i indle6gget istedet blev der sendt mails. Som ny blogger skal jeg finde ud af hvordan alt det her fungerer og denne me5de jeg har struktureret denne give away har ikke fungeret jeg bliver fremover nf8d til at sle5 he5rdere ned pe5 at man ikke er med i konkurrencen, hvis det jeg vil have folk til at gf8re ikke bliver opfyldt. Jeg undskylder mange gange for at have skabt forvirring, dette vil ikke ske fremover!I ne6ste uge vil der muligvis komme en ny FED give away, som jeg vil strukturere MEGET bedre, se5 hold f8je med bloggen Knus Mathilde

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: