Tak fordi I fik os tilbage på Facebook

Tak fordi I fik os tilbage på Facebook

Sikke en dag, der er endte ud i at Facebooks blokering af Trendsonline.dk blev fjernet. Den rigtige mediestrategi virkede til fulde og det rigtige pres fra alle vores followers og fans har gjort dette muligt. Vi er super glade for at vi igen kan give den max. gas med eksponering af din startup eller dit

Sikke en dag, der er endte ud i at Facebooks blokering af Trendsonline.dk blev fjernet. Den rigtige mediestrategi virkede til fulde og det rigtige pres fra alle vores followers og fans har gjort dette muligt.

Vi er super glade for at vi igen kan give den max. gas med eksponering af din startup eller dit projekt, og alt din support du har givet os, mens dette har stået på har betydet alt for os. Teamet bag Facebook har følt en afmagt og frustration over denne blokering og men heldigvis er denne følelse nu afløst af en fantastisk glæde over.

Dette skyldes ikke kun vi er tilbage, men også en række andre mindre startups, der har haft samme problem. Efter alle vores snakke med dem gennem interviews til pressemeddelelsen, fandt vi hurtigt ud af at dette var en fælles følelse og et fælles problem.

Men nu er vi alle tilbage, så husk og like dette indlæg MAX!

Holdet bag Trendsonline.dk

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: