Mød Danmarks nye startup-database Startuponline.dk

Mød Danmarks nye startup-database Startuponline.dk

Med Trendsonline.dk nyeste tiltag Startuponline.dk, udvider vi eco-systemet under Trendsonline paraplyen. Og Startuponline.dk skal også være med til at hjælpe din startup, som alle vores andre tiltag. Vi elsker jo startups og de mennesker der er bag, og derfor er det et naturligt skridt for os med denne database. Ideen blev “født” i starten af

Med Trendsonline.dk nyeste tiltag Startuponline.dk, udvider vi eco-systemet under Trendsonline paraplyen. Og Startuponline.dk skal også være med til at hjælpe din startup, som alle vores andre tiltag. Vi elsker jo startups og de mennesker der er bag, og derfor er det et naturligt skridt for os med denne database.

Ideen blev “født” i starten af året
Startuponline har længe været på tegnebrættet, og i første omgang lancerer vi en MVP, hvor vi skærer helt ind til benet. I løbet af de næste par måneder kommer der mere og mere funktionalitet på siden, samt en tættere integration mellem Trendsonline.dk og Startuponline.dk.

Din feedback er super vigtigt i denne fase, og derfor håber selvfølgelig på din hjælp til at bygge det overblik Danmark har manglet så længe. Vi har en masse data i vores interne systemer, og den data skal verificeres, og dette håber vi du kan hjælpe med.

Se mere på Startuponline.dk

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] TrendsOnline have started their own online database over danish startups over at startupsonline.dk. They have created their own backend and frontend solutions, which looks good. Right now it seems to have a total of almost 150 startups listed, which is a good overview and alot of companies that we haven’t listed are there. Not all companies have alot of information, but it is a good and welcome starting point in the eco-system. The database itself is at an MVP stage, so we assume it will evolve in the near future. […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: