Trendsonline.dk tvivler: Har Version2 ret i at Appharbor er gået konkurs

Trendsonline.dk tvivler: Har Version2 ret i at Appharbor er gået konkurs

Update: kl. 12.50 Det danske startup Appharbor er i dag blevet ramt af rygter om at de er gået konkurs. Efter research på nettet kan vi ikke få det bekræftet, men nærmere det modsatte. I går var der fuld gang med udviklingen og dialog med brugere over Twitter. Artiklen fra Version2.dk viser endnu engang at

Update: kl. 12.50
Det danske startup Appharbor er i dag blevet ramt af rygter om at de er gået konkurs. Efter research på nettet kan vi ikke få det bekræftet, men nærmere det modsatte. I går var der fuld gang med udviklingen og dialog med brugere over Twitter.

Artiklen fra Version2.dk viser endnu engang at der også sidder “tricker-happy” skribenter på forskellige redaktioner, der dækker startupscenen, og med artikler som denne, prøver at putte en startup i graven før de får det endelig bekræftet af stifterne.

Selv om det danske selskab er under konkurs, er vores teori, at de har lukket deres danske afdeling og den succesrige Y-combinator deltager Appharbor fortsætter, måske ikke med samme antal ansatte, men laver en pivot og kommer ud på den anden side.

Vi forsøger i øjeblikket og få en kommentar fra Michael Friis der er medstifter af Appharbor

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: