En hilsen fra Startup Weekend i Sarajevo

En hilsen fra Startup Weekend i Sarajevo

Der er virkelig gang i Startup Weekend denne weekend. Jeg har fundet vejen til Sarajevo, hvor vi har samlet ca. 80 mennesker til et brag af et arrangement. Der er 11 teams der arbejder på alt fra mobile apps til export af serbiske blåbær. Jeg har lige skudt en lille video af løjerne. Enjoy! Relateret

Der er virkelig gang i Startup Weekend denne weekend. Jeg har fundet vejen til Sarajevo, hvor vi har samlet ca. 80 mennesker til et brag af et arrangement. Der er 11 teams der arbejder på alt fra mobile apps til export af serbiske blåbær. Jeg har lige skudt en lille video af løjerne. Enjoy!

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: