Interview fra Startup Weekend København – Steven Chau

Interview fra Startup Weekend København – Steven Chau

Inden vi tog fra København og videre til Aalborg som var anden destination på vores (Anette fra Microsoft og undertegnede fra Trendsonline.dk) fulde dækning af alle tre startup weekends i Danmark, tog vi en snak med Steven Chau, der sammen med Kyle (fascilitator i Aalborg) var fløjet ind fra Seattle. Podcast med Anders fra [styled_box

Inden vi tog fra København og videre til Aalborg som var anden destination på vores (Anette fra Microsoft og undertegnede fra Trendsonline.dk) fulde dækning af alle tre startup weekends i Danmark, tog vi en snak med Steven Chau, der sammen med Kyle (fascilitator i Aalborg) var fløjet ind fra Seattle.

Podcast med Anders fra

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: