Interview med OwlIT – OwlIt forklaret

Interview med OwlIT – OwlIt forklaret

Vi fik en lille snak med teamet bag OwlIt inden dagens endelige pitch. Her forklarer de hvad deres online transkriptions program går ud på, og viser det interface de i løbet af weekenden fik tryllet frem. OwlIt endte på 2. pladsen i Aalborg, kun overgået af Mathi. Relateret

Vi fik en lille snak med teamet bag OwlIt inden dagens endelige pitch. Her forklarer de hvad deres online transkriptions program går ud på, og viser det interface de i løbet af weekenden fik tryllet frem.

OwlIt endte på 2. pladsen i Aalborg, kun overgået af Mathi.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: