Mathi vinder Startup weekend aalborg

Mathi vinder Startup weekend aalborg

I søndags løb Mathi med både publikums og dommernes førsteplads i Aalborg. Deres interaktive lærebog, som skal gøre det lettere for både eleven og læreren, var ifølge dommerpanelet den vigtigste af ideer. Derfor endte de også på toppen af sejrsskamlen, på trods af de mange imponerende ideer i det nordjyske. Her kan du se en

I søndags løb Mathi med både publikums og dommernes førsteplads i Aalborg. Deres interaktive lærebog, som skal gøre det lettere for både eleven og læreren, var ifølge dommerpanelet den vigtigste af ideer. Derfor endte de også på toppen af sejrsskamlen, på trods af de mange imponerende ideer i det nordjyske.

Her kan du se en introduktion, pitch og reaktion på at vinde – alt sammen med Mathi:

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: