Helt farvel til iværksætterskatten

Helt farvel til iværksætterskatten

Nu er det sikkert, en ligtorn for alle startups fjernes og forslaget der lige er blevet godkendt ved afstemning i folketingssalen fjerner iværksætter skatten for good. Iværksætterskatten gik i helt korte træk ud på, at der var skat på investeringer. Investorer som ejede mindre end 10 % af et selskab blev beskattet med ekstra 25

Nu er det sikkert, en ligtorn for alle startups fjernes og forslaget der lige er blevet godkendt ved afstemning i folketingssalen fjerner iværksætter skatten for good.

Iværksætterskatten gik i helt korte træk ud på, at der var skat på investeringer. Investorer som ejede mindre end 10 % af et selskab blev beskattet med ekstra 25 %. Det betød at man med mindre investeringer kunne ramme en beskatning på hele 67 %.

Om det har været initiativet Westart.dk der har hjulpet dette på vej, kan man kun gætte på, men nu er den væk og og som Jannick Nytoft udtalte til Politiken tilbage i juni, så kan vi håbe at dette vil sikre at der lander endnu flere penge til danske startups.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: