Vi løfter sløret for det nye Accelerace “batch”

Vi løfter sløret for det nye Accelerace “batch”

Accelerator programmet Accelerace er nu klar med det nye batch og som de første kan vi offentliggøre hvilke dygtige startups vi kommer til at følge det næste års tid. Sidste år var det Graduateland, Bownty, DukaPC, Restudy.dk og Shopbox nogle af dem der var igennem programmet og blandt meget andet udviklede deres evner, til at

Accelerator programmet Accelerace er nu klar med det nye batch og som de første kan vi offentliggøre hvilke dygtige startups vi kommer til at følge det næste års tid. Sidste år var det Graduateland, Bownty, DukaPC, Restudy.dk og Shopbox nogle af dem der var igennem programmet og blandt meget andet udviklede deres evner, til at pitche, betragteligt.

Det første nåleøje
Accelerace har udvlagt de startups der skal være med i dette “batch” og de udvalgte startups er nu kommet igennem første nåleøje og allerede på nuværende tidspunkt kan de klappe sig selv på skulderen, for de er ifølge Accelerace blandt nogle af de mest lovende “nye” startups herhjemme.

Listen af Accelerace 2013 IT startups kan ses her:

www.Bapoon.dk
www.nabto.dk
Remove the background
The Effect Lab
LetFarm
aHandyHand
Autoparts24
Elvium
Lovemyhome
Send24
Wantr

Vi forsøger i morgen, at få en kommentar eller to fra nogle af de dygtige foundere.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos