Cloud startuppen OnApp får $20 millioner i investering

Cloud startuppen OnApp får $20 millioner i investering

Endnu en dansk startup beviser at pengene er derude, hvis man kan bevise en god case overfor investorer. Den danske startup OnApp der har hovedkvarter i London fik i denne uge en ny serie B investering fra deres nuværende investorer LCD samt nye investorer. De nye penge skal bruges til yderligere vækst og give dem

Endnu en dansk startup beviser at pengene er derude, hvis man kan bevise en god case overfor investorer. Den danske startup OnApp der har hovedkvarter i London fik i denne uge en ny serie B investering fra deres nuværende investorer LCD samt nye investorer. De nye penge skal bruges til yderligere vækst og give dem helt nye muligheder i en global ekspansion og samtidig rulle nye produkter og services ud til deres mange nuværende og nye kunder.

Stor vækst i 2012
OnApp tilbyder cloud-tjenester til mere end 500 service providers i 39 lande, det gør dem til den mest udbredte cloud management platform globalt set, og med denne nye investering er OnApp klar til yderligere at accelerere denne vækst i dette ecosystem. De oplevede stor vækst i 2012 og åbnede flere kontorer i USA, og deres OnApp CDN, content delivery network, der er designet til at optimere performance på websites er vokset markant i 2012.

“I 2010 satte vi for at bygge en webplatform der gør det nemt for service provideres at skabe rentable cloud-tjenester, “siger OnApp CEO og founder, Ditlev Bredahl og fortsætter “Vores kunder kører nu på nogle af de hurtigst voksende cloud-tjenester derude, med en gennemsnitlig årlig vækstrate på over 80%. Vi har også set rigtig mange nye cloud baserede startups, der bygger oven på vores OnApp Marketplace”

Vi forsøger i øjeblikket at få en kommentar fra den danske CEO Ditlev Bredahl.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: