Trendsonline.dk inviterer startups med til Simon Sinek

Trendsonline.dk inviterer startups med til Simon Sinek

Dette er ikke en reklame men en opfordring, danske startups har brug for inspiration og når et verdensnavn som Simon Sinek kommer til landet, så skal I bare have denne mulighed. Derfor giver vi jer billetten til kr. 500, se mere om programmet her “Helt i Inspire Action Denmarks ånd, om at støtte op omkring

Dette er ikke en reklame men en opfordring, danske startups har brug for inspiration og når et verdensnavn som Simon Sinek kommer til landet, så skal I bare have denne mulighed. Derfor giver vi jer billetten til kr. 500, se mere om programmet her

“Helt i Inspire Action Denmarks ånd, om at støtte op omkring de danske startups har vi sammen med Trendsonline.dk lavet en helt speciel pris kun til dem”, siger Thomas Hansen fra Inspire Action Aarhus 2013.

Du skal skynde dig for der er rift om disse billetter, så skynd dig ind og book din plads til på tirsdag, Billet til Simon Sinek

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: