Startup Highlight: vobbi.com

Startup Highlight: vobbi.com

I dag highlighter vi Vobbi.com. Som der står på deres site, så er der tale om ”stock video made simple”. Det er et lille dansk startup, men med store ambitioner. Deres mål er inden for fem år at blive en af de ledende stock video sites. Vobbi er simpel og nemt at anvende – man

I dag highlighter vi Vobbi.com. Som der står på deres site, så er der tale om ”stock video made simple”. Det er et lille dansk startup, men med store ambitioner. Deres mål er inden for fem år at blive en af de ledende stock video sites. Vobbi er simpel og nemt at anvende – man finder den video, som man vil bruge, betaler den aftalte pris og downloader!

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos