Asger Aamund vil give 2 milliarder til vækstiværksættere

Asger Aamund vil give 2 milliarder til vækstiværksættere

Asger Aamund vil give 2 milliarder til vækstiværksættere, se denne video og spred ordet. Vækst iværksættere i Danmark har brug for dette og Danmark har endnu mere brug for det. Se videoen og bliv fan af Facebook siden vi har lavet for skabe buzz omkring dette, Iværksætterfonden. Vi forsøger i næste uge og følge op

Asger Aamund vil give 2 milliarder til vækstiværksættere, se denne video og spred ordet. Vækst iværksættere i Danmark har brug for dette og Danmark har endnu mere brug for det. Se videoen og bliv fan af Facebook siden vi har lavet for skabe buzz omkring dette, Iværksætterfonden.

Vi forsøger i næste uge og følge op på denne historie og få et interview med Liberal Alliance og Asger Aamund omkring dette fremragende initiativ

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: