Ugen i tweets

Ugen i tweets

Weekenden er endnu engang over os, hvilket betyder, at Trendsonline endnu engang vil forsøge at samle op på de mest spændende og interessante ting, der kom frem på Twitter i ugens løb, og som man eventuelt kan vælge at bruge sin weekend på at udforske nærmere. [View the story “Uge 14 i tweets” on Storify]

Weekenden er endnu engang over os, hvilket betyder, at Trendsonline endnu engang vil forsøge at samle op på de mest spændende og interessante ting, der kom frem på Twitter i ugens løb, og som man eventuelt kan vælge at bruge sin weekend på at udforske nærmere.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: