Holder din idé? Få svar på kun fire timer

Holder din idé? Få svar på kun fire timer

Trendsonline.dk holder i samarbejde med 4HourVenture et arrangement til Iværk&Vækst i Aarhus, hvor du på bare fire timer kan bygge en prototype eller lære at bygge en prototype super hurtigt. Her er vi så heldige at vi stadig har nogle pladser tilbage til dig. Hvorfor bruge uger og dage på at bygge et projekt, som

Trendsonline.dk holder i samarbejde med 4HourVenture et arrangement til Iværk&Vækst i Aarhus, hvor du på bare fire timer kan bygge en prototype eller lære at bygge en prototype super hurtigt. Her er vi så heldige at vi stadig har nogle pladser tilbage til dig.

Hvorfor bruge uger og dage på at bygge et projekt, som du alligevel ikke ved om rammer dit marked og målgruppe. 4HourVenture er et koncept, der på fire timer kan give dig svar på nogle af de hypoteser du har i forhold til din idé / projekt.

Skriv dig på deltagerlisten her, vi ses d. 18 april i Aarhus.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: