Video: Status på Startup Weekend Copenhagen Media fredag

Video: Status på Startup Weekend Copenhagen Media fredag

Trendsonline.dk fik fredag aften fat i facilitator Lasse Chor, der står for at styre deltagerne igennem Startup Weekend Copenhagen Media. Og vi fik også en snak med en af arrangørerne Signe Damgaard Jepsen for at få en status på fredagens begivenheder. [View the story “Video: Status på Startup Weekend Copenhagen Media fredag” on Storify] Relateret

Trendsonline.dk fik fredag aften fat i facilitator Lasse Chor, der står for at styre deltagerne igennem Startup Weekend Copenhagen Media. Og vi fik også en snak med en af arrangørerne Signe Damgaard Jepsen for at få en status på fredagens begivenheder.

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: