Genoplev den spændende afslutning på swcphmedia her

Genoplev den spændende afslutning på swcphmedia her

Søndag aften blev det afgjort om en intelligent fodbold, et rabatkort til ledige eller en helt anden af de tolv ideer, der siden fredag blev arbejdet på, skulle vinde Startup Weekend Copenhagen Media. Trendsonline.dk dækkede aftenens endelige pitching og efterfølgende prisuddeling. Du kan genlæse livedækningen her [blyve id=”57646a5153165d335a000000 ” width=”600″ height=”600″] Relateret

Søndag aften blev det afgjort om en intelligent fodbold, et rabatkort til ledige eller en helt anden af de tolv ideer, der siden fredag blev arbejdet på, skulle vinde Startup Weekend Copenhagen Media.

Trendsonline.dk dækkede aftenens endelige pitching og efterfølgende prisuddeling.

Du kan genlæse livedækningen her

[blyve id=”57646a5153165d335a000000 ” width=”600″ height=”600″]

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: