Reportage: På customer validation med GoKoKo

Reportage: På customer validation med GoKoKo

Gokoko er trætte af dårlige lokalmedier, og vil derfor skabe et lokalt medie med interessant indhold. Søndag formiddag tog Trendsonline.dk med teamet bag GoKoKo ud for at lave customer validation på deres idé i gaderne omkring Sydhavnen. [View the story “Reportage: På customer validation med Gokoko” on Storify]

Gokoko er trætte af dårlige lokalmedier, og vil derfor skabe et lokalt medie med interessant indhold. Søndag formiddag tog Trendsonline.dk med teamet bag GoKoKo ud for at lave customer validation på deres idé i gaderne omkring Sydhavnen.

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos