Overblik: Startup Weekends dengang, nu og i fremtiden

Overblik: Startup Weekends dengang, nu og i fremtiden

Startup Weekend Copenhagen Media og Startup Weekend Aarhus Health er langt fra de første Startup Weekends i Danmark. Trendsonline.dk har samlet historier, fotos og videoer i en tidslinje, så du kan gå på opdagelse i Startup Weekendernes danske historie. [easyembed field=”tidslinje-startup”] Relateret

Startup Weekend Copenhagen Media og Startup Weekend Aarhus Health er langt fra de første Startup Weekends i Danmark. Trendsonline.dk har samlet historier, fotos og videoer i en tidslinje, så du kan gå på opdagelse i Startup Weekendernes danske historie.

[easyembed field=”tidslinje-startup”]

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: