Workaway Barcelona – nyd livet mens du arbejder

Workaway Barcelona – nyd livet mens du arbejder

Workaway er en camp, der i en uge danner optimale rammer for iværksættere, der ønsker at arbejde igennem, møde ligesindede og have det sjovt i lækre rammer! Campen afholdes for anden gang d. 3.-10. juni lidt nord for Barcelona – og du kan stadig nå at være med. ”Workaway er en camp for iværksættere af

Workaway er en camp, der i en uge danner optimale rammer for iværksættere, der ønsker at arbejde igennem, møde ligesindede og have det sjovt i lækre rammer! Campen afholdes for anden gang d. 3.-10. juni lidt nord for Barcelona – og du kan stadig nå at være med.

”Workaway er en camp for iværksættere af alle typer og størrelser. I en uge tilbydes deltagerne optimale rammer til at arbejde og sparre med hinanden. Det sker i afsides, smukke og moderne omgivelser. Det overordnede mål med Workaway er at det skal være en god forretning for deltagerne og samtidig en fantastisk oplevelse,” sådan beskrives campen på workaway.nu

Næste arrangement finder sted d. 3.-10. juni i et luksushus i bjergene nord for Barcelona med plads til 20 iværksættere. Forplejning er der tænkt på – to kokke sørger nemlig for lækre måltider, og køleskabet vil hele tiden være fyldt op med drikkevarer. Derudover indeholder huset et stort arbejdsrum, hvor man kan få fred og ro til at arbejde, og flere lounge-områder, hvor man kan slappe af og være sammen med de øvrige deltagere.

Workaway er en mulighed for at fordybe sig i sit projekt og få meget gjort på kort tid. Derudover er det en mulighed for at få nye input fra andre iværksættere, som har andre erfaringer end en selv. Ved at bo og arbejde sammen i en uge bliver der udviklet ideer, delt viden og erfaringer og skabt uvurderligt netværk,” står det beskrevet på workaway.nu

Prisen er 4995 kr., og det er inklusiv logi, lækre måltider og drikkevarer – til gengæld skal du selv betale flybilletten til Barcelona (hvilket plejer at kunne findes til en fair pris).

Arrangementet har været udsolgt begge gange, men på grund af afbud er der lige nu en enkelt ledig plads tilbage. Så hvis du er hurtigt, kan du nå at komme med! Læs mere om campen og tilmeld dig her (tilmeldingsblanketten er at finde nederst på siden)

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] Vi har snakket med Nikolaj Astrup Madsen, som er stifteren af iværksætter campen WorkAway.nu Nikolaj befinder sig på nuværende tidspunkt i Barcelona, i en luksusvilla ca. 70km. Fra det buldrende centrum, sammen med 20 andre ildsjæle. Workaway.nu er igen draget mod sydens sol, og har endnu engang sat rammerne for den ultimative arbejdsoplevelse – #2 iværksætter camp er sat i gang. Læs vores første artikel om WorkAway  her […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: