Vækstpakken giver flere penge til startups

Vækstpakken giver flere penge til startups

Langt om længe lykkedes det regeringen i samarbejde med Venstre, De Konservative og Liberal Alliance at blive enige om en vækstpakken for 2013. Pakken får også betydning for danske startups, der fra 2014 får større muligheder for at låne penge til udvikling gennem Vækstfonden. [View the story “Flere penge til startups i Vækstpakken” on Storify]

Langt om længe lykkedes det regeringen i samarbejde med Venstre, De Konservative og Liberal Alliance at blive enige om en vækstpakken for 2013. Pakken får også betydning for danske startups, der fra 2014 får større muligheder for at låne penge til udvikling gennem Vækstfonden.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: