Dinero – Martin Thorborg satser på online økonomisystem

Dinero – Martin Thorborg satser på online økonomisystem

Endnu et online økonomisystem er på markedet. Amino og Kassekladde.dk er gået sammen om et onlinesystem til styring af økonomi og fakturaudskrivning – resultatet er Dinero. ”Dinero Faktura er en service, hvor små virksomheder gratis kan sende fakturaer ud, både til private og virksomheder, men også via EAN numre til det offentlige. Når man har

Endnu et online økonomisystem er på markedet. Amino og Kassekladde.dk er gået sammen om et onlinesystem til styring af økonomi og fakturaudskrivning – resultatet er Dinero.

”Dinero Faktura er en service, hvor små virksomheder gratis kan sende fakturaer ud, både til private og virksomheder, men også via EAN numre til det offentlige. Når man har sendt en faktura, kan man se, om modtager har fået den, hentet den og/eller printet den. Til juli kommer vi med et fyldt økonomisystem, så ved at give Fakturadelen væk, håber vi folk vil opgradere til den betalte version, som nok kommer til at koste 99 kr. / måned,” fortæller Martin Thorborg.

Dinero blev til som resultat af en frustration over manglen på et brugervenligt økonomisystem. På Dinero.dk skriver de:

”I 2010 sad to frustrerede freelancere, David Andersen og Anders Hørsted og svedte over deres firmaregnskaber. De ville gerne have et regnskabssystem der kunne hjælpe dem med at sende fakturaer, lave momsregnskab m.m. Men de systemer der var i markedet, lignede alle noget som var lavet i firserne og dertil var de svære at bruge.”

På den baggrund lavede de Kassekladde.dk, som hurtigt fik succes – dog var der brug for en investor, hvis projektet skulle udvikle sig.

”I den anden ende af byen sad Martin Thorborg og de andre iværksættere i Amino og ærgrede sig over de samme udfordringer, som David og Anders havde haft. Hvorfor var der ikke et eneste brugervenligt økonomisystem på markedet, som dækkede behovene for freelancere, foredragsholdere, håndværkere, konsulenter og alle de andre små forretningsdrivende?” skriver de på Dinero.dk.

De to parter, Kassekladde.dk og Amino, fandt hinanden og stifede sammen Dinero, som i dag har mere end 2200 virksomheder, der benytter servicen.

3 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

3 Comments

 • […] “Dinero Faktura is a service where small businesses free of charge can send invoices, both to individuals and businesses. Once you have sent an invoice, you can track if the recipient has received it, downloaded it and / or printed it. Our aim is to later this summer release a full accounting service, so by giving the invoicing part away, we hope users will upgrade to the paid version, which is probably going to cost 99 DKK / month.” says Martin Thorborg on Trendsonline.dk […]

  REPLY
 • Rosa - Købermægler
  29. december 2015, 10:53

  Jeg er en glad bruger af Dinero. Super enkelt og let at bruge. Thanks 🙂

  REPLY
 • regnskabsprogram
  11. februar 2016, 07:34

  Dinero . Super enkel og let at use.Nice software

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: