Ugen i tweets

Ugen i tweets

Weekenden er over os igen, hvilket som sædcanlig betyder, at Trendsonline endnu engang vil forsøge at samle op på de mest spændende og interessante ting, der kom frem på Twitter i ugens løb. Og her er rigeligt at kaste sig over i den forlængede weekend. [View the story “Uge 20 i tweets” on Storify] Relateret

Weekenden er over os igen, hvilket som sædcanlig betyder, at Trendsonline endnu engang vil forsøge at samle op på de mest spændende og interessante ting, der kom frem på Twitter i ugens løb. Og her er rigeligt at kaste sig over i den forlængede weekend.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: