Foxylex.dk moderniserer den danske lovsamling

Foxylex.dk moderniserer den danske lovsamling

Foxylex.dk der er en ny startup har samlet hele den danske lovsamling og indekseret dem og gjort dem nemme og søgbare. Foxylex er endnu et klart eksempel på at der er utrolig mange områder der kan fornyes af folk med det rette syn og evner. Der sker meget indenfor jura og som vi også skriver

Foxylex.dk der er en ny startup har samlet hele den danske lovsamling og indekseret dem og gjort dem nemme og søgbare. Foxylex er endnu et klart eksempel på at der er utrolig mange områder der kan fornyes af folk med det rette syn og evner. Der sker meget indenfor jura og som vi også skriver om senere i dag, så er Foxylex ikke den eneste startup med dette fokus.

Foxylex.dk er lanceret netop for at give brugere af juridiske værktøjer et moderne alternativ til de eksisterende lovsamlinger og juridiske værktøjer. Som det eneste sted i Danmark kan man se Danmarks love i en konsolideret udgave, helt gratis. Som Foxylex.dk fortalte til Trendsonline.dk, så har de lavet en lovsamling der foruden at være søgbar også giver brugere mulighed for at tage noter direkte på Foxylex.dk

“Du kan dele dine noter til lovgivningen med dine kollegaer eller, hvis du er advokat, revisor eller jurist, med alle brugere og besøgende. Du kan selvfølgelig også skrive private noter til bestemmelserne, som ingen andre har adgang til”, siger Thomas Sørensen til Trendsonline.dk og fortsætter

“Man vil nemt kunne tilgå lovgivningen fra sin telefon eller iPad mens du for eksempelvis sidder i toget, i sommerhuset, er ude hos en kunde og alle steder hvor man kan have iPad’en med”

Foxylex.dk har haft stor fokus på brugervenligheden og i følge Thomas Sørensen er den het i top, så man intuitivt, og uden instrukser, kan arbejde med den danske lovgivning. Foxylex.dk hjælper ikke kun erhvervsdrivende som et billigt alternativ til eksisterende lovsamlinger.

Foruden Thomas Sørensen er det Lennart Just Hansen og Jens-Christian Jensen der står bag Foxylex og vi byder dem velkommen som et billigt alternativ for gør det selv startups der nemt vil have styr på lovgivningen.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: