Den amerikanske iværksætterdrøm – online gallapremiere kl. 17 i dag!

Den amerikanske iværksætterdrøm – online gallapremiere kl. 17 i dag!

I dag kl. 17 har dokumentarfilmen ’Den amerikanske iværksætterdrøm’, med de to unge iværksættere Toke Kruse og Sebastian Seilund , online gallapremiere – og det er stadig muligt at få billet. De to unge iværksættere er begge kendte for regnskabsprogrammet Billy’s Billing. Og hvad handler filmen så egentlig om? ”De har satset alt, hvad de

I dag kl. 17 har dokumentarfilmen ’Den amerikanske iværksætterdrøm’, med de to unge iværksættere Toke Kruse og Sebastian Seilund , online gallapremiere – og det er stadig muligt at få billet. De to unge iværksættere er begge kendte for regnskabsprogrammet Billy’s Billing.

Og hvad handler filmen så egentlig om?

”De har satset alt, hvad de har. De har efterladt familie og venner. Sagt farvel til livet i Danmark. Taber de, mister de alt. Lykkedes de, vil de være vindere resten af livet. De giver ikke op. For de kæmper for deres drøm dag og nat 9000 kilometer væk hjemmefra. Nu et år efter deres afsked med Danmark, følger vi Toke Kruse og Sebastian Seilund helt tæt på i dokumentarfilmen Den Amerikanske Iværksætterdrøm.”

Læs mere og få fingre i en billet her.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] Iværksætter og CEO Toke Kruse har arbejdet med Billy’s Billing i snart 5 år og kunne den 28. oktober 2013 stolt præsentere en drøm, der er blevet til virkelighed.  Trendsonline har fulgt Billy’s Billing gennem deres opstart i det amerikanske (hør poscast med Toke Kruse her) og ved udgivelsen af bogen Grandma’s Secret Recipe (læs det her), og endda ved premieren af dokumentarfilmen ”Den amerikanske iværksætterdrøm”, der fulgte Toke Kruse og Sebastian Seilund (se traileren her). […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: