Wrapp rejser $15 millioner i serie B funding

Wrapp rejser $15 millioner i serie B funding

Det brager derudaf for det succesfulde svenske startup Wrapp, som er en social gavekort-app. De fortsætter den gode stime med serie B funding på $15 millioner. Runden omfatter investeringer og vedvarende støtte fra serie A investorerne Greylock Partners, Atomico og Creandum samt nye investorer Qualcomm Ventures, American Express og SEB Private Equity. Det er under

Det brager derudaf for det succesfulde svenske startup Wrapp, som er en social gavekort-app. De fortsætter den gode stime med serie B funding på $15 millioner. Runden omfatter investeringer og vedvarende støtte fra serie A investorerne Greylock Partners, Atomico og Creandum samt nye investorer Qualcomm Ventures, American Express og SEB Private Equity.

Det er under en måned siden Trendsonline.dk var forbi Wrapps kontor i Stockholm (læs artiklen her), og man kan roligt sige, at der er sket ting og sager siden! I dag offentligjorde Wrapp, at de har rejst serie b funding på ikke mindre end $15 millioner.

Wrapp har vist ægte succes med store detailhandlere og momentum med forbrugerne i de seneste 12 måneder,” siger Reid Hoffman, general partner hos Greylock og bestyrelsesmedlem i Wrapp.

“Wrapps ven-til-ven marketingplatform er unik, og ekstremt værdifuldt for både de handlende og forbrugere. Mobil vil transformere shopping-oplevelsen, og vil være nøglen til kundens engagement. Wrapp tilbyder den bedste måde at skabe branded ’word of mouth’ med en målbar stigning i salg.”

Niklas Zennström, general partner i Atomico og bestyrelsesmedlem i Wrapp tilføjer:

“Wrapp er rettet mod et stort marked ved hjælp af sociale netværk og smartphones – to enorme skift, der for evigt ændrer, hvordan vi kommunikerer, shopper og fejrer de mennesker, vi holder af – og det bliver større hver dag. Jeg tror, de næste 12 måneder vil være en ’break-out’-perioden for Wrapp og dens ven-til-ven marketingplatform.”

Wrapp vil anvende Serie B fundingen til at fortsætte ekspansion, herunder ansættelse af personale i sin amerikanske afdeling i San Francisco.

Læs mere om Wrapp, deres historie, forretningsmodel og meget mere i vores interview med Wrapps co-founder og COO Carl Fritjofsson – Trendsonline.dk i Stockholm #3 – Carl Fritjofsson, Wrapp

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos