Ugen i tweets

Ugen i tweets

Så er det igen blevet fredag, og weekenden nærmer sig med hastige skridt. Men inden det helt bliver tid til at stemple ud og lade vores læsere nyde musikken på Northside eller Copenhell, eller blot holde sig tørt indendøre, vil vi her på Trendsonline endnu en gang runde ugen af med et kig på ugens

Så er det igen blevet fredag, og weekenden nærmer sig med hastige skridt. Men inden det helt bliver tid til at stemple ud og lade vores læsere nyde musikken på Northside eller Copenhell, eller blot holde sig tørt indendøre, vil vi her på Trendsonline endnu en gang runde ugen af med et kig på ugens gang på Twitter.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos