Ugen i tweets

Ugen i tweets

Weekenden er over os. For nogle betyder det et væltet hegn og hurtig løb i Roskilde, mens det for andre betyder vandret tilstand på sofaen. Lige meget, hvad I derude ønsker at bruge de kommende dage på, vll vi her på Trendsonline tage et kig tilbage på ugen, som den er forløbet i startup-miljøet på

Weekenden er over os. For nogle betyder det et væltet hegn og hurtig løb i Roskilde, mens det for andre betyder vandret tilstand på sofaen. Lige meget, hvad I derude ønsker at bruge de kommende dage på, vll vi her på Trendsonline tage et kig tilbage på ugen, som den er forløbet i startup-miljøet på Twitter.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos