Ugen i tweets

Ugen i tweets

Det er igen blevet fredag, og selvom DMI lover regn i morgen, så er vi nogen, der ser frem til weekenden og sene morgenmadsserveringer. Inden vi kommer så langt, vil vi her på redaktionen først tage et retrospektivt blik tilbage på ugen der gik i det danske startup-miljø på Twitter. [View the story “Uge 28”

Det er igen blevet fredag, og selvom DMI lover regn i morgen, så er vi nogen, der ser frem til weekenden og sene morgenmadsserveringer. Inden vi kommer så langt, vil vi her på redaktionen først tage et retrospektivt blik tilbage på ugen der gik i det danske startup-miljø på Twitter.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: